رتبه های برتر کنکور 96-95

اسامی نفرات برتر کنکور 96-95 اعلام شد.اسامی و رتبه تمامی قبول شدگان کنکور 96 نیز اعلام خواهد شد.

ادامه مطلب: رتبه های برتر کنکور 96-95

کسب رتبه های برتر در منطقه در مسابقات هشتگانه (فرهنگی هنری)

کسب ربته های اول ، دوم و سوم منطقه را در مسابقات هشتگانه (فرهنگی هنری) به دانش آموزان و اولیاء محترمشان تبریک عرض می نماییم.

ادامه مطلب: کسب رتبه های برتر در منطقه در مسابقات هشتگانه (فرهنگی هنری)

اعلام برگزیدگان رتبه های برتر ورزش ،قرآن و نماز

کسب رتبه های برتر مسابقات قرآن و نماز و همچنین مسابقات ورزشی را به دانش آموزان برگزیده ، اولیاء گرامی و همکاران تبریک عرض می نماییم.

ادامه مطلب: اعلام برگزیدگان رتبه های برتر ورزش ،قرآن و نماز

کسب مقام اول منطقه در رشته والیبال

کسب مقام اول تیم والیبال دبیرستان شهدای هفت تیر را در مسابقات آموزشگاهی منطقه 13 به دانش آموزان ، اولیاء و همکاران گرامی تبریک عرض می نماییم.

برگزاری المپیاد درون مدرسه ای

مراسم افتتاحیه المپیاد درون مدرسه ای برگزار و مسابقات متعاقبا در روز های مختلف انجام شد.

ادامه مطلب: برگزاری المپیاد درون مدرسه ای

برگزاری ویژه برنامه های ماه محرم

برگزاری زیارت عاشورا در دهه اول و دوم محرم و ویژه برنامه عاشورا و تاسوعا و توزیع غذای نذری بین دانش آموزان و همکاران صورت گرفت.

شما اینجا هستید: صفحه نخست اخبار اخبار مدرسه