تبریک

Sample image

ورود دبیرستان شهدای هفت تیر در طرح تعالی مدیریت را به همکاران فرهیخته ،اولیاء گرامی و دانش آموزان عزیز تبریک عرض می نماییم.

جشن با شکوه پیروزی

دبیرستان شهدای هفت تیر در تاریخ 93/11/21 جشن با شکوهی در سالن غدیر از مجموعه فرهنگی  ورزشی فتح المبین ، برگزار کرد . در این جشن که با حضور جناب آقای فیضی زاده ، مشاور مدیر کل آموزش وپرورش شهر تهران و جناب آقای ابوطالبی معاون پرورشی آموزش و پرورش شهر تهران و ریاست محترم منطقه 13 سرکار خانم دواری برگزار شد ، جمعی از مسئولین منطقه ازجمله جناب آقای کمالی ، جناب آقای سعادت ، جناب آقای غندالی ...... و جمعی از مدیران منطقه ، سرکار خانم پشمینه ، سرکار خانم سامانی ، سرکار خانم آزاد نیز حضور داشتند . همچنین کلیه ی کادر و دبیران و دانش آموزان دبیرستان 7 تیر به همراه جمع زیادی از اولیاء دانش آموزان نیزحضور فعال داشتند .

مناسبتهای مراسم :

1. جشن سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

2. تقدیر از زحمات سرکار خانم دواری مدیریت سابق این واحد آموزشی

3. رونمایی از کتاب آشنایی با نسل چهارم تالیف سرکار خانم طاهریوجمعی ازدانش آموزان دبیرستان 7 تیر .

4. اهدای جوایز نفیس و سنتی ایران اسلامی به دانش آموزان پر افتخار دبیرستان 7 تیر

این مراسم با شکوه که با اجرای زیبای گروه سرود و نماهنگ مدرسه همراه بود ، با صرف پذیرایی نهار به پایان رسید .

اردوی مطالعاتی نوروزی

به منظور استفاده از فرصت طلایی نوروز برای آمادگی و بهره برداری هر چه بیشتر دانش آموزان پایه چهارم ، در راستای موفقیت درکنکور این اردو از تاریخ 94/1/3  لغایت 94/1/12 از ساعت 7:30  صبح الی 19:30  عصر در محل دبیرستان با حضور مدیر ، معاونین ، مشاور پایه و مراقبین به نحو بسیار مطلوب برگزار شد .

همچنین در تاریخ  94/1/10  به منظور رفع خستگی و ایجاد نشاط میان دانش آموزان ، جشن کوچکی در محل اردو برگزار شد . در این ایام بچه ها با اجرای برنامه ی مطالعاتی که توسط مشاور تنظیم و پیگیری می شد به مطالعه و برگزاری آزمون پرداختند .

جمعی از دانش آموزان پایه سوم نیز در این اردو با برنامه مطالعاتی ویژه پایه سوم شرکت داشتند .

در این ایام بچه ها با صرف صبحانه و 3 میان وعده (میوه ،نسکافه، چای،آبمیوه و....) پذیرایی شدند.

ادامه مطلب: اردوی مطالعاتی نوروزی

برگزاري مراسم بزرگداشت از معلمان دبيرستان شهداي هفت تير

روز چهارشنبه 94/2/16  مراسم ضيافتي در سالن مديترانه هتل بين المللي اسپينانس با حضور کليه همکاران ، اعضاي
انجمن اولياء و مربيان برگزار شد . در اين مراسم مديريت ضمن تشکر و تجليل از زحمات بيدريغ همکاران گرامي با اهداي جوايز از آنان قدرداني نمود .

برپايي جشن فارغ التحصيلي دانش آموزان پايه چهارم

مراسم با شکوهي در باغ لاله پونک با حضور کليه دانش آموزان و معاونين و کادر اجرايي کنکور به منظوربرپايي
جشن فارغ التحصيلي پايه چهارم برگزار شد .
اين جشن که با حضور پرشور و نشاط دانش آموزان همراه بود با صرف نهار به پايان رسيد

مجمع عمومی و انتخابات انجمن اولیا و مریبان سال جدید تحصیلی برگزار شد

تشکیل اولین مجمع عمومی و برگزاری انتخابات سال تحصیلی 95-94
دبیرستان هیات امنایی شهدای هفت تیر

انتخابات انجمن اولیا و مربیان سال تحصیلی 95-1394 در روز سه شنبه 94/6/10با مشارکت فعال اولیا و در محل دبیرستان برگزار گردید .
این مراسم شامل برنامه های :
-     قرائت قرآن
-     پخش سرود ملی
-     سخنرانی مدیر مدرسه در مورد عملکرد فعالیت های آموزشی ، تربیتی ، کنکور و .......
-    سخنرانی یکی از اعضا ء انجمن در خصوص شرح وظایف انجمن
-     معرفی کاندیداها
-    برگزاری انتخابات
-    شمارش آراء

شروع سال تحصیلی جدید بر تمامی دانش آموزان عزیز ، اولیای محترم و همکاران گرامی مبارک باد

-    دعوت از سردار پاسدارجناب آقای سلیمانی جهت سخنرانی درمورد هفته دفاع مقدس در جمع دانش آموزان
-    دعوت از حاج آقا مرتضی مداح اهل بیت جهت اجرای مداحی و فرازها یی از دعای عرفه در روز عرفه
-    سخرانی سرکار خانم حدادی مدیریت محترم مدرسه در جمع دانش آموزان
-    معارفه همکاران اجرایی و آموزشی توسط مدیر در حضور دانش آموزان
-    کلاس بندی دانش آموزان و ارائه برنامه هفتگی به دانش آموزان
-    پذیرایی از دانش آموزان
-    برگزاری مراسم نماز جماعت با حضور روحانی حاج آقا داوری در نمازخانه دبیرستان در روز اول مهر
-    برپایی نمایشگاه عکس ویژه سرداران شهید دفاع مقدس ( یادمان شهدا )
-    به صدا در آوردن زنگ مقاومت در روز 31 شهریور

برگزاری مراسم باشکوه روز 13 آبان

خلاصه اقدامات انجام شده در این روز :

قرائت قرآن ، پخش سرود ملی ، قرائت مطلب در خصوص شهید فهمیده و روز بسیج دانش آموزی
سخنان  مدیریت مدرسه سرکار خانم حدادی د رخصوص 13 آبان و تهاجم فرهنگی و راههای مقابله با آن
سخنان معاون پرورشی در خصوص وقایع 13 آبان
اجرای سرود دانش آموزان از آلبوم نغمه عشق ( ایران زیبا)
نواختن زنگ روز دانش آموز در  روز چهارشنبه 13 آبان ماه
اهدای جوایز به برندگان مسابقه محرم
اهداء جوایز به فعالان در امر اقامه نماز
برگزاری جشنواره غذای سنتی بین دانش آموزان
اهدای هدیه به کلیه دانش آموزان

اردوی راهیان نور برگزارشد

اردوی معنوی راهیان نور با حضور پرشور دانش آموزان و اولیای دبیرستان از 23  الی 27 آبان برگزار شد .

برگزاری جلسه آموزش خانواده

جلسه آموزش خانواده  در روز دو شنبه 23 آذر با حضور اولیای پایه دوم و سخنرانی جناب آقای عنبرستانی پلیس فتا با موضوع " آسیب های شبکه اجتماعی " برگزار شد و مورد استقبال اولیا قرار گرفت

شما اینجا هستید: صفحه نخست اخبار اخبار مدرسه