مناسبت ها

قوانین آموزشی و انظباطی

مشاوره

اخبار مدرسه

کسب رتبه های برتر در منطقه در مسابقات هشتگانه (فرهنگی هنری) کسب رتبه های برتر در منطقه در مسابقات هشتگانه (فرهنگی هنری) چهارشنبه, 03 خرداد 1396 کسب ربته های اول ، دوم و سوم منطقه را در مسابقات هشتگانه (فرهنگی هنری) به دانش آموزان و اولیاء محترمشان تبریک عرض می نماییم.
میلاد حضرت صاحب الامر حضرت معدی موعود (عج) مبارک باد. میلاد حضرت صاحب الامر حضرت معدی موعود (عج) مبارک باد. چهارشنبه, 20 ارديبهشت 1396 ولادت با سعادت آخرین مرد نجات ،منبع خیر و برکات ، آخرین شکوفه احمدی ،حضرت مهدی (عج) مبارک باد.
ولادت حضرت علی اکبر و روز جوان مبارک باد. ولادت حضرت علی اکبر و روز جوان مبارک باد. یکشنبه, 17 ارديبهشت 1396 ميلاد سرو بوستان ايستادگي، زيباترين گل باغ حسين (ع)! جوان رعنا و رشيد حسين (ع) و دريايي از آبيِ عطوفت، حضرت علی اکبر مبارک باد.
ولادت حضرت ابوالفضل العباس مبارک باد. ولادت حضرت ابوالفضل العباس مبارک باد. دوشنبه, 11 ارديبهشت 1396 چهارم شعبان ، روز شکفتن گل معطر ابالفضل (ع) بر شاخسار اهل‏ بیت (ع) مبارک باد.

اطلاعیه مدرسه

برگزاری مسابقات آزمایشگاهی دبیرستان های منطقه 13 برگزاری مسابقات آزمایشگاهی دبیرستان های منطقه 13 شنبه, 21 فروردين 1395 آزمون کتبی مسابقات آزمایشگاهی دبیرستان های دخترانه منطقه 13 در دبیرستان شهدای 7 تیر در روز چهارشنبه 18 فروردین 95 برگزار شد

آدرس : تهران - خیابان  پنجم نیرو هوایی  کوچه   4.34

کانال تلگرام : telegram.me/haftetir13