مناسبت ها

قوانین آموزشی و انظباطی

مشاوره

اخبار مدرسه

عید سعید فطر مبارک عید سعید فطر مبارک دوشنبه, 05 تیر 1396  عيد سعيد فطر، عيد آسودگي از آتش غفلت و رهيدگي از زنجير نفس بر ميهمانان حضرت حق مبارک باد.
کسب رتبه های برتر در منطقه در مسابقات هشتگانه (فرهنگی هنری) کسب رتبه های برتر در منطقه در مسابقات هشتگانه (فرهنگی هنری) چهارشنبه, 03 خرداد 1396 کسب ربته های اول ، دوم و سوم منطقه را در مسابقات هشتگانه (فرهنگی هنری) به دانش آموزان و اولیاء محترمشان تبریک عرض می نماییم.
اعلام برگزیدگان رتبه های برتر ورزش ،قرآن و نماز اعلام برگزیدگان رتبه های برتر ورزش ،قرآن و نماز دوشنبه, 23 اسفند 1395 کسب رتبه های برتر مسابقات قرآن و نماز و همچنین مسابقات ورزشی را به دانش آموزان برگزیده ، اولیاء گرامی و همکاران تبریک عرض می نماییم.

اطلاعیه مدرسه

برگزاری مسابقات آزمایشگاهی دبیرستان های منطقه 13 برگزاری مسابقات آزمایشگاهی دبیرستان های منطقه 13 شنبه, 21 فروردين 1395 آزمون کتبی مسابقات آزمایشگاهی دبیرستان های دخترانه منطقه 13 در دبیرستان شهدای 7 تیر در روز چهارشنبه 18 فروردین 95 برگزار شد

آدرس : تهران - خیابان  پنجم نیرو هوایی  کوچه   4.34

کانال تلگرام : telegram.me/haftetir13