گردهمایی اولیا و مربیان
قابل توجه کلیه اولیای محترم دانش آموزان در هر سه پایه
پدران و مادران گرامی ،
     بسیار خرسندیم، آنگاه که حساسیت و پیگیری شما عزیزان در ارتباط با امور تربیتی و آموزشی فرزندتان را در خانه دومش، نظاره گر هستیم.
    همراهی و همدلی اولیا با مربیان دبیرستان  یکی از عوامل موثردرخلق  آرامش و احساس امنیت خاطر فرزندانمان خواهد بود.
       ازشما ولی محترم بالاخص پدران گرامی دعوت می گردد در اولین گردهمایی اولیا و مربیان مدرسه شرکت فرمایید.
امید است از همراهی شما عزیزان بهره مند گشته و با یاری پرسنل مدرسه و اولیای خردمند ,مدرسه ای پویا بسازیم.
زمان: یکشنبه ۹۷/۷/۱۵
مکان:سالن اجتماعات دبیرستان
ساعت برگزاری: ۹:۴۵ صبح
با توجه به اینکه انتخابات انجمن اولیا و مربیان در جلسه فوق برگزار خواهد شد ؛از اولیای محترمی که کاندیدای شرکت در انتخابات هستند،و تا کنون اعلام نفرموده اند،  دعوت میکنیم با تحویل رزومه خود توسط فرزندشان به خانم حسینی معاون محترم پرورشی ،جهت معرفی اعلام آمادگی فرمایند